lørdag den 25. juli 2009

Sheltiedag 2009

I dag gik turen til Helsingør og til Sheltiedag.
Vi var på sheltiedagen for første gang for 3 år siden hvor vi stadig var på overvejelsesstadiet: "Skal, skal ikke have en sheltie" og det var klart denne dag der væltede os over på "SKAL helt klart have en sheltie"

Der er bare rigtig god stemning, det er afslappet og hyggeligt og så får man masser af tid til at snakke med folk som vores allesammens yndlingsemne: vores hunde.


Vores udstyr i form af en hvalpegård og et tæppe at sidde på var noget beskedent ved siden af alle de store telte


Alligevel var jeg dog lidt nervøs her til morgen. Allister skulle nemlig udstilles for allerførste gang, og træningen i dagene op til havde det været så som så med succesen.

Heldigvis var Christine og Karin fra Kennel Ahl, så søde at guide og hjælpe mig. Vi var den eneste han-baby i vores klasse, så jeg marcherede pænt ind på banen med Allister som nummer 1, helt alene og uden nogen erfaring.

Min nervøsitet blev dog gjort til skamme. Allister opførte sig rigtig pænt og dommeren var rigtig sød og meget kærlig overfor alle hundene han bedømte. Det kunne være gået meget meget værre.

Her er videoen fra vores tid i ringen:

http://www.youtube.com/watch?v=w79KvP2bLQ4

Allister blev BIM i babyklassen, og titlen som BIR gik til hans 3 uger yngre og vidunderlige halvsøster Saschia.

Her er Allister med sin flotte pokal:




Det var også dejligt at møde Allisters far Krispin i levende live. Han er da bare noget af det kæreste jeg længe har mødt!!!

Her er far og søn:


Kom ikke og sig at vi ikke ligner hinanden:


Mange tak for en god dag, fuld af gode oplevelser, vi glæder os allerede til næste år!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar