torsdag den 19. marts 2009

En slået skulder, og forår!




Åh nej, åh nej, åh nej!

Elliott begyndte at halte mandag aften. Først gik han bare lidt skævt, men ved sengetid var den helt gal, og vi besluttede at gå til dyrlægen næste dag.

Dyrlægen følte og følte på lillemanden, som, under mine egne undersøgelser, ikke havde vist tegn på smerte i pote eller ben. Dyrlægen fandt så ud af at det var skulderen den var gal med! Elliott fik udskrevet noget smertesillende, og så fik vi ellers den hårde besked:
Elliott skal holdes i ro i 14 dage. 14 DAGE? Han er en sheltie?! Han har krudt i numsen! Nul løben uden snor, nul agility.

Meget slukøret gik mor her hjemad, ved tanken om 14 dage med en understimuleret sheltie. Og allerede om aftenen gik Elliott på væggene!

Nu har vi allerede nået torsdag, og det er godt nok ikke let at holde ham i ro. Men vejret har været godt, og vi har derfor kunne gå en masse små ture, og sidde lidt nede i gården. Elliott ser bestemt ingen grund til at han ikke må løbe og lege som han plejer, så i det mindste har han ikke smerter mere.

I dag var vi på en rigtig forårstur i parken og snuse til krokusser og grønt græs.

Så selvom Elliott er ved at blive tosset over ikke at måtte løbe og springe, kan vi da glæde os over at foråret er kommet :)





Ingen kommentarer:

Send en kommentar