mandag den 20. april 2009

Så er han fundet!

Så er det vidst næsten så officielt som det bliver, før vi sidder med hvalpen i bilen på vej hjem!
Elliott skal være storebror!


Den udvalgte er en dejlig dejlig lille tricolour dreng fra Kennel Voicy som er 3 uger og 3 dage i dag.




Moderen er Scheel's Bonnie Wee Lass der bor hos kennel Voicy
Faderen er Blue Krispin Only For You Vom Ohmtalteufel der bos hos kennel Ahl



I går var vi ovre og besøge Louise hos kennel voicy, og hendes dejlige hunde. Vi blev modtaget af mor Freya, som simpelthen var SÅ tillidsfuld og rolig lige fra start af. Vi fik lov at gå ind til hvalpene og røre og klappe og tage op, uden at hun sagde en lyd. Hun lå afslappet udenfor hvalpegården og hvilede sig.




Og hvor er det dog en oplevelse at se sådan nogle små hvalpe! Jeg havde helt glemt hvor små de i virkeligheden er! De ser meget større ud på billeder. Da vi kom var der virkelig gang i dem. De drønede rundt i hvalpegården og deres nye område med aviser (som de lige var kommet over på).

De gryntede og pev, og afprøvede deres nye sanser, og endnu lidt vaklende ben. Alle hvalpe var ude af fødekassen og snuse og tumle rundt, og de tog allesammen disse fremmede mennesker i stiv pote! Jeg tror det bliver nogle glade og stærke hvalpe.


















Selvfølgelig var opmærksomheden rettet mod vores lille tricolour dreng! Kuldet er bestående af 5 hvalpe med den flotteste farvepalet: 1 tricolour dreng, 1 biblue dreng, 1 tricolour tæve, 1 black and white dreng og en blue merle tæve.


De var bare smukke og harmoniske, og I får HELT sikkert en masse at høre om dem her på bloggen.


Der er stadig lidt diskussion herhjemme om hvad navnet skal være. Men det vil tiden, og hans personlighed vise når han bliver lidt større.


1 kommentar:

  1. Hej Inger
    Tusind tak for de søde ord om min Zimba, det blev jeg meget glad for:o)
    Elliot lyder til at være en rigtig dejlig hund og nu skal han være storebror.....hvor er det bare spændende! Din nye hvalp ser rigtig skøn ud, jeg glæder mig til at følge Jer allesammen på bloggen og møde Jer en dag:o)
    De bedste hilsner
    Vicky

    SvarSlet